Szőke Éva
Pszichológus
"...mert szelíd vagyok és alázatos szívű, 
s megtaláljátok lelketek nyugalmát."
Online pszichológiai konzultáció 
Pszichológiai Konzultáció a járványügyi helyzetre való tekintettel online formában is igénybe vehető:
Pénteki napokon 15 órától 18 óráig. 

Bejelentkezés: 
Tel: 06/70-608-2354
e-mail: pszichoeva2014@gmail.com
e-mail címre írhat, de tud üzenetet küldeni a honlap üzenőfelületén keresztül is. 

Az online pszichológiai konzultáció keretei: 
Az online órák 50 percesek és Viber alkalmazással érhető el. 
A viber elérhetőségem a telefonszámom alapján történik. A titoktartási és az adatvédelmi szabályzati kötelezettség mindkettőnkre vonatkozik.
Az online pszichológiai konzultáció ára: 8000Ft/50 perc

Fizetési feltételek: 
A konzultáció árának fizetése aznap utalással történik, és amely online számlaköteles. A számla kiállítását az összeg beérkezése után tudom csak biztosítani. 

Számlaszám:
Szőke Éva
KandH bank. 10400690-84485550-5554-1007. 
Az online számla tartalmához szükségem lesz egy teljes névre, egy lakcímre, valamint e-mail címre - amire a számlát küldöm.

Óra lemondása: 
Az órát lemondani előző nap lehet (sms, e-mail), ha van előre egyeztetett időpont. Ha a megbeszélt időpontot a kliens nem mondja le, az készenléti díjköteles, ami az óra felárát tartalmazza, azaz 12000ft-ot, melyet utólag meg kell fizetnie. Ha én nem jelenek meg a megbeszélt időpontban a legközelebbi alkalomkor, a kliens csak az óra felét, azaz 4000ft-ot fizet. Az óralemondás joga engem is illet megbeszélt időpont előtti napon.
Online pszichológiai konzultáció során amire jó, ha figyelünk:
- A helység, ahonnan beszélünk, zárható legyen, hogy senki se nyithasson be, mert azzal megakad a munkafolyamat. A legjobb ilyenkor felhívni a családtagok figyelmét, hogy 50 percig tartsák tiszteletben ezt az igényt.
- Egyéni tanácsadás esetén csak egy személy legyen a helységben. Ha mégis benn van még valaki, akkor azt mindenképp jelezni kell nekem.
- Fontos, hogy megbeszéljük, hogy hangfelvétel nem történik. Ha mégis, akkor azt is jelezni szükséges és azt is, hogy milyen célból.
- Célszerű a konzultáció előtt beállítani a képernyőt. A szakemberek azt javasolják, hogy a legideálisabb egy semleges háttér.
A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden, a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában.
A online pszichológiai konzultáció, tanácsadás, nem minősül orvosi/egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának!

Pszichológiai konzultáció
Az ember életében vannak fordulópontok, események, életszakaszok, amelyekben új döntéseket kell hoznunk magunkkal, családunkkal, munkánkkal kapcsolatban...
Nevelési tanácsadás
A gyermekek testi és lelki fejlődését, aktuális lelki állapotát jelentősen befolyásolják szüleik, illetve a környezetükben élő más felnőttek: rokonok, óvónők, tanárok, akikkel kapcsolatba kerülnek...
Krízisintervenció/prevenció
A krízishelyzet olyan lélektanilag kritikus szituáció, amely a személy számára érzelmileg hangsúlyos, kiemelten fontos az adott életszakaszban, semmiképpen nem elkerülhető...
Kamaszok/pályatanácsadás
A serdülőkorra több szempontból is azt mondhatjuk a válságok kora, egyfajta krízis. Ennek több oka van: megváltozik a serdülő  teste, a gondolkodása, és az önmagáról eddig alkotott képe is...
szokeeva.hu - Minden jog fenntartva - 2016
Kapcsolat:
Szőke éva 
Tel: 06-70/608- 2354
e-mail: pszichoeva2014@gmail.com
Rendelő: 3525 Miskolc, Vologda  u.14. Fsz.3.
Fontos információk: