Szőke Éva
Pszichológus
"...mert szelíd vagyok és alázatos szívű, 
s megtaláljátok lelketek nyugalmát."
Áraim:
Érvényes 2021.08.01-től: 
Személyes egyéni tanácsadás, felnőtt, gyermek, kamasz, szülő: 9000 Ft/alkalom - 45-50 perc
Online egyéni tanácsadás felnőtt, gyermek, kamasz, szülő: 8000 Ft/alkalom - 45-50 perc
Pszichológiai vélemény készítése: 20.000 Ft./db.

Fizetési feltételek: készpénzben vagy banki átutalással.  

Szőke Éva 
Számlaszám: K&H Bank
10400690-84485550-5554-1007

A számlát elektronikus formában kapja meg a kliens a megadott e-mail címre. 
A terítési díj utalása esetén az összeget az időpontfoglalást követően a pszichológiai konzultáció napjáig kérem átutalni. 

Időpont módosítása, lemondása: 
- Megkezdett pszichológiai tanácsadási folyamatban, amennyiben megegyeztünk a következő ülés időpontjában, annak módosítása, más időpont kérése az ülés előtt két nappal lehetséges. 
- A megbeszélt időpontot legkésőbb a találkozó előtt egy nappal le kell mondani, vagy módosítani (sms-ben vagy e-mailben)
- A később történő lemondás, vagy előre nem jelzett távolmaradás esetén lefoglalt ülés felárát szükséges megtéríteni utólagosan, mivel az órát megtartottnak kell így tekinteni, hiszen én rendelkezésre álltam. 

A fent leírtak rám is érvényesek, engem is köteleznek, tehát amennyiben én mondom le az időpontot, a kliens a következő alkalom esetén csak az ülés felét fizeti. 

A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden, a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában. 

A pszichológiai konzultáció, tanácsadás nem minősül orvosi/egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának!

Pszichológiai konzultáció
Az ember életében vannak fordulópontok, események, életszakaszok, amelyekben új döntéseket kell hoznunk magunkkal, családunkkal, munkánkkal kapcsolatban...
Nevelési tanácsadás
A gyermekek testi és lelki fejlődését, aktuális lelki állapotát jelentősen befolyásolják szüleik, illetve a környezetükben élő más felnőttek: rokonok, óvónők, tanárok, akikkel kapcsolatba kerülnek...
Krízisintervenció/prevenció
A krízishelyzet olyan lélektanilag kritikus szituáció, amely a személy számára érzelmileg hangsúlyos, kiemelten fontos az adott életszakaszban, semmiképpen nem elkerülhető...
Kamaszok/pályatanácsadás
A serdülőkorra több szempontból is azt mondhatjuk a válságok kora, egyfajta krízis. Ennek több oka van: megváltozik a serdülő  teste, a gondolkodása, és az önmagáról eddig alkotott képe is...
szokeeva.hu - Minden jog fenntartva - 2016
Kapcsolat:
Szőke éva 
Tel: 06-70/608- 2354
e-mail: pszichoeva2014@gmail.com
Rendelő: 3525 Miskolc, Vologda  u.14. Fsz.3.
Fontos információk: