Főoldal          Magamról          Áraim          Kapcsolat

Szőke Éva
Pszichológus
"...mert szelíd vagyok és alázatos szívű, 
s megtaláljátok lelketek nyugalmát."

Az ember életében vannak fordulópontok, események, életszakaszok, amelyekben új döntéseket kell hoznunk magunkkal, családunkkal, munkánkkal kapcsolatban. Az addig biztonságosnak hitt világunk összeomlik, énképünk megváltozik, mindennapossá válhat életünkben a stressz, a feszültség, a döntési bizonytalanság. Mindezek az események olyan érzelmeket válthatnak ki belőlünk, melyek elhomályosíthatják gondolkodásunkat, nem látjuk tisztán a helyzetet, vagy a probléma megoldásához vezető helyes utat és változásra kényszerítenek bennünket. Személyiségünk alkalmazkodni próbál a megváltozott helyzethez, a személyiség növekedése, vagy alkalmazkodási zavar árán. Ha úgy érezzük, megoldó stratégiáink már nem működnek, nem vagyunk képesek megoldani problémáinkat, szükség lehet arra, hogy pszichológus segítségét kérjük Minél hamarabb kapun segítséget, annál kisebb annak a veszélye, hogy pszichésen megbetegszünk.  A lelki harmónia és az egészség fenntartása csak úgy lehetséges, ha megkeressük a legjobb megküzdési stratégiánkat, szembenézünk önmagunkkal, és a kialakult helyzettel.


Milyen esetekben érdemes pszichológust keresni?


·         Az élete nagy részét szorongások, félelmek uralják.

·         Olyan tünetei vannak, melyek nem magyarázhatók orvosi okokkal. (fejfájás, alvászavar, remegés, szédülés stb.)

·         Érzelmi indulati, hangulati zavarokkal küzd, jellemző a lehangoltság, a negatív gondolatok múltról, jelenről, jövőről. Indulatokat nehezen kezel.

·         Megoldatlan párkapcsolati konfliktusokkal küzd, házasságában merültek fel problémák.

·         Gyermekneveléssel szülői feladatvállalással kapcsolatos gondjai, kérdései vannak.

·         Úgy érzi, nem tudja egyes veszteségeit feldolgozni (válás, haláleset, munkahely elvesztése, gyermek kirepülése a családból).

 

Ha úgy érzi, van olyan kérdése, melyben segíthetek Önnek, forduljon hozzám bizalommal!

  

A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden – a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában. Kiskorú – 18 év alatti gyermek, serdülő esetében a foglalkozások csak szülői hozzájárulással történhetnek.  

Pszichológiai konzultáció
Nevelési tanácsadás
Krízisintervenció/prevenció
Kamaszok/pályatanácsadásCopyright szokeeva 2016

A weboldalt készítette és üzemelteti: vendeg.com